Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er din digitale blæksprutte – jeg er din livline, når tingene går i hårknude, jeg er din sparringspartner og din digitale ninja. Jeg får tingene til at ske hurtigere end du kan forestille dig. Du slipper for alt besvær og bøvl.

Med mig på holdet får du en stabil og effektiv medspiller. Jeg brænder for det, jeg laver – din succes er mit vigtigste mål.

Dine fordele?

  • Du betaler kun for det du får. Samtidig spare du alle udgifter ift. ansættelse af en ekstra medarbejder. 
  • Du får en erfaren ressource, som er lynhurtig på tasterne.
  • Du får frigivet tid og ressourcer til at fokusere på dine kerneopgaver.
  • Du får mere fleksibilitet – du bestemmer hvornår, hvor meget og hvad jeg skal arbejde med. 
Camilla session6462

Administration

Jeg løfter diverse administrative opgaver væk fra dit skrivebord. Jeg kan være gatekeeper på din kalender, eller måske skal personalehåndbogen opdateres?

HR

Skal en ny medarbejder onboardes? Eller skal der ekstra fokus på medarbejderpleje? Lad mig hjælpe dig sikkert i mål.

Virtuel assistent

Jeg kan hjælpe dig med at skabe overblik og struktur. Hvis du kaster en masse bolde op i luften, så hjælper jeg dig med at gribe dém, som stjæler din tid.

Nyhedsbreve

Jeg kan opsætte din e-mail marketing, eller jeg kan overtage styringen på et eksisterende system. Jeg kan udforme dine nyhedsbreve, så de giver mest mulig værdi for dine kunder.

Digital strategi

Jeg kan hjælpe dig med at lave en skarp, værdiskabende digital strategi. Herunder et digital marketing årshjul, så du altid ved, hvad der skal ske og hvornår.

Kontaktperson

Jeg kan være kontaktpersonen til eksterne bureauer eller samarbejdspartnere, så du sikrer, at du får det rigtige og til den rigtige pris. Jeg er altid på din side og ønsker det bedste for dig og din virksomhed.

Tekst og billeder

Jeg skaber den røde tråd i din virksomheds tekster og billeder. Jeg kan både skrive, men også optimere dine tekster. Jeg tænker selvfølgelig altid på SEO. Jeg kan redigere og indlæse billeder.

Hjemmeside vedligeholdelse

Jeg opdaterer indhold, tilføjer produkter til din webshop, laver links, optimere indhold og meget mere. Jeg arbejder i langt de fleste CMS systemer.

Sociale medier

Jeg kan både tage førertrøjen på og drive din virksomheds sociale medier, men jeg kan også være din rådgivende hjælp.

Denne hjemmeside bruger cookies. Cookies er ikke farlige! De er blot med til at gøre din brugeroplevelse bedre.   Læs mere